fbpx

VisioFace® 1000 D

Najnovija njemačka tehnologija VisioFace® 1000 D za analizu kože lica i izradu osobnog programa pomlađivanja kože  prvi puta je dostupna u Hrvatskoj – u Anti Aging Centru Markušić u Rijeci

Zašto VisioFace® analiza?

Bore

VisioFace analiza kože lica detektira količinu, veličinu i dubinu bora na Vašem licu. Analiza nam omogućuje precizan odabir koktela za popunjavanje bora i krema za kućnu njegu.

Mrlje i fleke

VisioFace daje uvida u broj i količinu fleka i mrlja na licu te na usmjerava na vrstu tretmana na Accent Prime uređaju i preparata ua kućnu njegu kojima ćemo ih riješiti.

Ten kože

VisioFace analiza kože lica nam pokazuje kakav je ten kože, ujednačenost tena, glatkost i tektsura kože. Pomaže nam da odaberemo ciljane proizvode kojima ćemo vratiti blistav ten.

Pore

VisioFace analiza kože lica detektira pore - velike i fine i njihov položaj na licu. Olakšava nam izbor preparata za kućnu njegu kojima ćemo smanjiti proširene pore.

UV oštećenje

Analiza nam pokazuje postotak UV oštećenja kože nastao kao posljedica sunčanja. Rezultati nas usmjeravaju koje kreme i make up koristiti kako bi lice zaštitili od UV zračenja i preranog starenja.

Anti aging program

Na temelju VisioFace analize izrađujemo Vaš osobni anti aging program koji uključuje tretmane lica, kućnu njegu i suplemente za rješavanje stanja na koje je analiza ukazala.

Što možete očekivati od VisioFace® 1000 D analize kože?

Na temelju analize, izrađujemo VAŠ OSOBNI ANTI AGING PROGRAM koji uključuje:

  • Profesionalne tretmane lica pomoću tehnologija dostupnih na Accent Prime uređaju, u našem centru, kako bismo riješili stanja koje nam je pokazala analiza
  • Ciljanu kućnu njegu (kreme, serume, boostere) s aktivnim sastojcima koja prati tretmane u rješavanju bora, pigmentacija, opuštene kože i svega na što je analiza kože ukazala
  • Suplementaciju (vitamine, minerale) kojima jačamo kožu iznutra
  • Na temelju VisioFace analize kože izrađujemo ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI program za obnovu kože na staničnoj razini i postizanje hollywoodskog sjaja i zdrave kože

"Odličan uvid u stanje vaše kože. Otkrit će vam detalje o stanju vaše kože te ćete saznati kako najbolje usporiti starenje i osvježiti kožu."

Sandra M. (42)

Prijavite se na konzultacije!

Telefon: +385 91 33 55 788
Email: info@accentprime.hr
Adresa: Nikole Tesle 1, 51410 Opatija