fbpx

Uklanjanje podbratka

Mnoge žene i muškarci primjećuju kako im, tijekom vremena, koža na licu gubi na čvrstoći i elastičnosti što uzrokuje obješenu kožu i onaj „iznošeni i obješeni“ izgled lica, a kod nekih žena dolazi i do pojave tzv. duple brade. Prvu stvar koju svaki dan primjećujete u ogledalu je vaše lice – a mi vjerujemo da biste pri susretu sa svojim lice trebali biti nasmješeni.  ACCENT PRIME Alma Lasera djeluje na mrežu kolagenih vlakana, mobilizirajući ih u akciju tako da koža ponovno dobije svoj elasticitet i formu. Također uređaj djeluje da može znatno reducirati masne jastučiće, primarno na podbratku. Takvi rezultati će vam vratiti osmijeh na lice.  

Uklanjanje podbratka i konturiranje lica

UltraFace ultrazvuk

Ultrazvučna sonda UltraFace kombinira novu vrstu ultrazvučnih valova koji ciljaju adipocite, masne stanice, na licu, primarno u području podbratka i čeljusti. Time brzo, ugodno i učinkovito uklanjamo podbradak i konturiramo lice.

UniFace unipolarna RF

Unipolarna radiofrekvencijska sonda UniFace s rotirajućom glavom radi istovremeno dvije stvari: dubinski zagrijava kožu, potiče stvaranje novog kolagena koji zateže kožu te povećava cirulaciju kroz limfnu masažu kože. Rezultat je zategnuta koža lica, vrata i dekoltea koju smo postigli neinvazivnim putem, ugodnim tretmanom zagrijavanja kože.

Kada izvodimo tretmane?

Cijele godine, uključujući i ljeti kada možemo odmah i na sunce, uz zaštitut SPF 50.

Kome su namjenjeni?

Ženama i muškarcima koji žele na prirodan, nekirurški i neinvazivan način, bezigleno zategnuti kožu lica, vrata i dekoltea, zadržati mladenački izgled bez bolova i pretjeranih intervencija, t ekoji žele skinuti višak masnoća s lica.

UltraFace ultrazvuk
UniFace unipolarna RF

Konzultacije

091 33 55 788