fbpx

Oblikovanje tijela

Oblikovanje tijela obuhvaća smanjenje lokaliziranih masnih naslaga, smanjenje obujma tretiranog dijela tijela, uklanjanje celulita i zatezanje opuštene kože.  

Uklanjanje viška masnoća i celulita

Rješenje

ACCENT PRIME koristi kombinirane tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije kako bi eliminirao višak masnoća s tijela i zategnuo opuštenu kožu s lica i tijela. Sinergističko djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencijskih tehnologija postiže nadmoćnije rezultate nego li kad se ove tehnologije koriste zasebno.

Ultrazvuk i radiofrekvencija

Ultrazvučni valovi selektivno uništavaju masne stanice dok unipolarna radiofrekvencija ubrzava njihov metabolizam za brzu i učinkovitu limfnu drenažu i eliminaciju iz tijela. Apliciranje radiofrekvencijske toplinske energije nakon uništavanja masnih stanica ultrazvukom uzrokuje volumetrički učinak stezanja i učvršćivanja kože, poboljšavanja strukture i teksture kože uz istovremeno poticanje stvaranja novog kolagena u koži.

Tehnologija koju koristimo

UltraSpeed

Selektivni ultrazvuk u sondi UltraSpeed kombinira različite ultrazvučne valove kako bi uništio adipocite, masne stanice u ljudskom tijelu. Tako se učinkovito rješavamo viška masnoća na tijelu, posebno na trbuhu, bokovima i stražnjici i učinkovito preoblikujemo tijelo.

UniBody

Kombinira visoke energije unipolarne radiofrekvencije u sondi UltraSpeed s rotirajućom masažom kako bi osigurala dubinsko dermalno zagrijavanje kože, tijekom kojeg se potiče stvaranje novog kolagena. Učinak je zatezanje kože, povećanje cirkulacije u subkutanom dijelu kože gdje se nalaze masne stanice, uklanja se celulit i koža je zategnuta i napeta.

Kada izvodimo tretmane?

Cijele godine. Preporuka je od 10 do 3 mjeseca intenzivno.Navodimo  7 razloga zašto tretmane održavati zimi. Cijena je jedan od njih!
Od travnja preporučamo tretmane kao posljednje pripreme za ljeto i odlazak na plažu. Tijekom ljeta, jer nema kontraindikacija na sunce.

Kome su tretmani namijenjeni?

Ženama i muškarcima svih dobi, uključujući i tinejdžere, koji imaju višak lokaliziranih masnoća i normalan BMI te žele ih sigurno, brzo i bezbolno ukloniti. Tretmani su jedan segment, uz pravilnu prehanu i aktivnosti, ka postizanju tijela kakvog želimo, te su poticaj se da pridržavate novih navika kojima ćete dugoročno održati liniju s kakvom ste zadovoljni. Nisu namijenjeni osobama s BMI višim od 30 (pretile osobe).

Accent Prime konzultacija

091 33 55 788