fbpx

Anti aging tretmani lica

Proces starenja je nezaustavljiv, ali ga se može ublažiti suvremenim tehnološkim tretmanima kojima je cilj pomlađivanje kože, uklanjanje bora, zatezanje kože, dubinska hidratacija i obnova kože i zdravi sjaj kože.

Neinvazivni i invazivni pristup

Neinvazivni pristup

Unipolarna radiofrekvencija na uređaju Accent Prime jedna je od najpotetnijih na tržištu koja podiže tonus kože na ugodan i neinvazivan način. Radi na jedinstvenoj energiji od 40.68 Mhz što joj omogućuje da pokrene procese obnove kolagena duboko u dermisu. Rezultat je prirodno zategnuta koža lica.

Invazivni pristup

Frakcionirana RF snažno djeluje na lifting kože lica, aktivirajući stvaranje novih kolagenih vlakana u dermisu, dok istovremeno na površini kože otvara mikro kanaliće (ablativni postupak) kroz koje unosimo dermoceutike, vitaminske i hijaluronske koktele za rejuvenaciju kože. Riječ je o ablativnom tretmanu s novitetom - transepidermalnim unosom kozmoceutika za snažan anti aging kože.

Učinci neinvazivnog pristupa

Učinci ove tehnologije su vrlo prirodni: koža je zategnuta, struktura popravljena i koža ima zdravi sjaj. Unipolarna neinvazivna RF namijenjena je ženama i muškarcima kao prevencija starenja već od 30 godine, te onim starijima kao tretman održavanja kože prirodno zategnutom. Radiofrekvencija je u svijetu broj 1 tretman nekirurškog zatezanja kože. Ugodna je, bezbolna, može se raditi cijele godine bez obzira na sunčana razdoblja. Preporuka svim koji ne žele igleni pristup.

Učinci invazivnog pristupa

Učinak je obnovljena koža u svim slojevima, ujednačen ten i struktura kože, popunjene bore, podignut tonus kože i uklonjene pigmentacije. Tretmani su namijenjeni ženama i muškarcima koji žele jače, učinkovitije i dubinsko pomlađivanje kože. Riječ je anti aging tretmanima koji se izvode medicinski sigurnom i pouzdanom metodom frakcionirane radiofrekvencije, učinka sličnog laserskim tretmanima li uz veliku prednost – oporavak kože od 2-3 dana.

Tehnologija koju koristimo

Unipolarna radiofrekvencija UniFace
Frakcionirana RF Pixel

Osobni anti aging program

091 33 55 788