fbpx

Accent Prime rezultati smanjenja obujma naših klijenata učinak su posljednje riječi tehnologije Alma Lasera koja je korištena u tretmanima. 

Accent Prime rezultati

UKLANJANJE STRIJA

Pacijentica, mlada mama bila je jako nesretna svojim trbuhom nakon poroda - kombinacijom strija i obješenje kože. Problemu smo pristupili dvojako: 1) tijekom zime (od listopada do veljače) trbuh smo tretirali nanofrakcijskom radiofrekvencijom i ultrazvučnim upucavanjem koktela protiv strija 2) od veljače nadalje, prebacili smo se na neinvazivnu kombinaciju selektivnog ultrazvuka za skidanje viška masnoća i unipolarnu radiofrekvenciju za dodatno zatezanje kože.

rezultat

Nakon 3 tretmana nanofrakcijske RF i ultrazvučnog upucavanja koktela protiv strija i jednogneinvazivnog tretmana selektivnog ultrazvuka i unipolarne RF dobili smo rezultat sa slike. Slika lijevo je slika prije tretmana, slika desno je slika nakon gore navedenih tretmana. Obje slike napravila je pacijentica sama.

zadovoljstvo

Malo je reći da je naša pacijentica oduševljena rezultatima: strije su posvijetlile, koža se zategnula, a skinuli smo i višak masnoća. Sada nastavljamo sa dodatnim liftingom kože do ljeta. Ona već kupuje dvodjelni kostim.

podrška

Nastavljamo s dodatnim liftingom kože neinvazivnom kombinacijom tehnologija dok nam pacijentica ne bude u potpunosti zadovoljna svojim izgledom u ogledalu.

TRETMAN TRBUHA

Pacijentica je zbog sjedilačkog načina života i prekomjerne prehrane dobila višak kilograma. Najviše ju smeta višak na trbuhu koji smo krenuli rješavati.

rezultat

Nakon SAMO 1 TRETMANA postigli smo to da smoskinuli 5,5 cm u obujmu trbuha! To je za sada najbolji rezultat koji samo postigli u tretmanima. Pacijentica ima još 6 tretmana za napraviti, koliko je potrebno za najbolji rezultat.

zadovoljstvo

Malo je reći da je pacijentica bila u šoku rezultatom te da je iznimno zadovoljna.

podrška

Nastavljamo s tretmanima kako bismo polučili najbolji mogući rezultat prije ljeta.

TRETMAN TRBUHA

Klijentica ima sjedilački način života i nakupila je dosta kg posljednjih mjeseci. Uklonili smo višak masnoća s trbuha pomoću ultrazvučne sonde UltraSpeed. Zatezanje kože izveli smo radiofrekvencijom UniBody.

rezultat

U 6 tretmana skinuli smo ukupno 11 cm u obujmu klijentice. Najveći obujam od -11cm skinuli smo u mjernoj točci 5 cm iznad pupka.

zadovoljstvo

Klijentica je pripazila na prehranu, promijenila je dosadašnje navike i sada se pridržava uputa koje smo joj preporučili kako bi dugoročno održala rezultat.

podrška

Klijentica će nastaviti s tretmanima tijekom zime, a posebno na proljeće. Ostajemo u kontaktu i savjetujemo kako nastaviti dalje i održavati rezultat.

TRETMAN TRBUHA

Klijentica ima vrlo sjedilački način života i vrlo malo je aktivna. Cilj je bio efikasno ukloniti priličan višak ("lopticu") na trbuhu i zategnuti kožu. Koristili smo UltraSpeed ultrazvučnu sondu i Unibody radiofrekvencijsku sondu.

rezultat

U 6 tretmana skinuli smo zavidnih ukupno 10 cm u obujmu klijentice. Najveći obujam skinuli smo u mjernoj točci 5 cm iznad pupka.

zadovoljstvo

Klijentica je pripazila na prehranu te tijekom dolaska na tretmane skinula 10 kg na vagi. Nije bila previše aktivna, no unatoč tome rezultat nije izostao.

podrška

Klijentica će nastaviti s tretmanima tijekom zime i proljeća. Ostajemo u kontaktu i savjetujemo kako nastaviti dalje održavati ovakav rezultat.

TRETMAN TRBUHA

Primaran cilj je zatezanje kože trbuha kod mlade mame blizanaca, te skidanje viška masnoća odstalih nakon poroda. Koristimo smo UltraSpeed ultrazvučnu sondu i UniBody radiofrekvencijsku sondu.

rezultat

U 6 tretmana skinuli smo 4 cm u obujmu klijentice. Ujedno je klijentica pripazila na prehranu je skinula i nekoliko kg na vagi.

zadovoljstvo

Klijentica je vrlo zadovoljna tretmanima, pripazila je na prehranu je usto izgubila i nekoliko kg na vagi. Osjeća se lakše.

podrška

Klijentica će nastaviti s tretmanima tijekom zime. Sada krećemo s tretmanima uklanjanja strija od poroda i još jačeg zatezanja kože. Koristimo frakcioniranu radiofrekvenciju i ultrazvučni impakt koktela protiv strija.

Besplatne konzultacije!

+385 91 33 55 788

Nikole Tesle 1, Opatija