fbpx

Zašto Accent Prime cijele godine?

  • 7 razloga zašto zimi krenuti na tretmane oblikovanja tijela pomoću Accent Prime tehnologije
  • Skidanje masnoća proces koji traje
  • Kolagenim vlaknima treba 8 tjedana za formiranje
  • Celulitu treba više vremena za uklanjanje
  • Hormoni i štitnjača usporavaju proces
  • Blagdanski korektor u prehrani

Zašto sa tretmanima oblikovanja tijela, liftinga kože i uklanjanja celulita započeti na jesen i zimu?

Postoji engleska izreka koja kaže „Summer bodies are made in wintertime!“, što u prijevodu znači da se tijela za ljeto pripremaju na zimu.  Donosimo vam 7 GLAVNIH RAZLOGA zašto sa ACCENT PRIME oblikovanja tijela, uklanjanja celulita i strija treba započeti na jesen i zimu!

TIJELO ZA LJETO SE PRIPREMA ZIMI

Oblikovanje tijela je proces za koji je potrebno vrijeme.

Naše iskustvo u radu u ženama i Accent Primemom kaže da je nabolje s tretmanima oblikovanja tijela krenuti na jesen, baš kao što je i sa vježbanjem potrebno krenuti na jesen. Nije bez razloga uzrečica – summer bodies are made in winter! U prijevodu: tijela za ljeto, rade se, pripremaju i klesaju zimi, a pokazuju i održavaju ljeti.

Koristimo suvremenu tehnologiju Accent Prime – ultrazvučnu sondu UltraSpeed koja razbija masne stanice (u procesu adipolipoliza) i radiofrekvencijsku sondu Unibody.

SKIDANJE MASNOĆA – PROCES KOJI TRAJE

Oblikovanje tijela i dovođenje tijela u formu je proces, proces koji traje. Biološki je uvjetovan stoga svakoj ženi treba individualno vrijeme da bi postigla rezultate. 

Treba uzeti u obzir i veličinu masnih stanica (adipocita): neke žene imaju velike adipocitne stanice koje ultrazvuk Accent Primea brže uništava, druge imaju masne stanice manjih veličina,  ali puno više njih, pa je proces sporiji. U svakom slučaju, preporuka je ne čekati zadnji tren pred ljeto, već se svojim tijelom, izgledom i zadovoljstvom u ogledalu i najdražim trapericama počnite baviti na jesen.

Idealno je da Accent Prime tretmane prati uravnotežena prehrana i aktivnost – najmanje 30 minuta dnevno, te limfna drenaža na uređaju Ballancer Pro. Jer masnoće koje smo uništili ultrazvukom i izbacili uz pomoć limfne drenaže Ballancer Pro se vrlo lako pohrane u drugi dio tijela ako niste aktivni!

ŽENE: UTJECAJ HORMONA I MENOPAUZE

Žene iznad 40-e u pravilu često imaju određene promjene u radnu hormona i štitnjače, biološki faktor koji također ne treba zanemariti kao niti činjenicu da su neke u predmenopauzi ili su već u nju ušle. Sve navedeno usporava nam metabolizam masti, utječe na opuštenost kože, prehrana igra veliku ulogu, kao i aktivnosti. Iskustvo u radu s klijentima nam potvrđuje da je potrebno više vremena ženama koje su u sličnoj situaciji kako bi pokrenuli biološke procese u tijelu i riješili se viška masnoća koje smo tehnologijom uništili. Potrebno je dakle više vremena kako bi dobili rezultate u smanjenju obujma.

Kada zbrojite broj tretmana i vrijeme koje je za njih potrebno izdvojiti, sasvim je jasno da sa tretmanima oblikovanja tijela treba početi u listopadu i studenome, kako bi dobili dobar rezultat do ožujka. Tada se preporuča napraviti pauzu od par tjedana i onda slijedi „foto finish“ pred ljeto.

CELULIT I NOVI KOLAGEN

Celulit je pak posebna, složena biološka priča koja muči mnoge žene. Složena jer je u nastanku celulita uključeno više faktora: ženski hormoni, posljedično oslabljeno vezivno tkivo, usporen metabolizam masti i nutrijenata, a sjedilački način života i prehrana dodatno ga pogoršavaju. Celulit je nakupljeno masno tkivo i uništena septa u potkožju, a najviše se vidi na stražnjici, nogama i nadlakticama. Celulit često prati i opuštena koža, opet problem slabog vezivnog tkiva. Zato se problemu rješavanja celulita treba posvetiti više vremena.

Vrlo je važno znati da je novim kolagenim vlaknima i vezivnom tkivu potrebno najmanje 6-8 tjedana da se formiraju. Novi kolagen zateže kožu, koža je bez bora i nabora, celulit nije vidljiv, a za to je potrebno barem 2 mjeseca nakon odrađenog seta tretmana.

STRIJE SE RJEŠAVAJU ZIMI

Osim viška masnoća i celulita, mnoge žene imaju i strije na trbuhu ili bedrima, koje ih smetaju. Strije su posljedica rastezanja kože tijekom trudnoće ali i tijekom debljanja. Strije uspješno rješavamo u jesensko zimskom razdoblju pomoću frakcionirane radiofrekvencije. Za ovu vrstu tretmana potrebno nam je barem 4 mjeseca jer je potrebno napraviti barem 4 tretmana u razmaku od mjesec dana. Frakcionirana radiofrekvencija ima dvostruki učinak: snažno zateže kožu tijela i restrukturira kožu, omekšavajući i ravnajući strije. Ovi tretmani su intenzivni, izvode se uz lokalnu anesteziju i obavezno u hladnije dijelu godine.

ACCENT PRIME – BLAGDANSKI KOREKTOR

Accent Prime tretmani su korektor vaše prehrane i aktivnosti tijekom hladnijeg dijela godine: skidaju vam centimetre i discipliniraju vas da se ne udebljate i ne opustite, posebno tijekom blagdana, te da ne „spavate zimski san“ u pogledu aktivnosti. Jer ako ste već odlučili investirati u tretmane kojima vam skidamo centimetre u struku, lakše ćete se disciplinirati i pripaziti na prehranu prije dolaska proljeća kada velika većina žena kreće u borbu protiv celulita i viška kilograma. Ali mnoge to ne uspiju jer je vrijeme prekratko da bi se doveli u formu. Stoga su često nezadovoljne svojim izgledom ljeti.

FOTO FINISH NA PROLJEĆE, PRIPREMA ZA LJETO

Ako tijekom zime odradite paket tretmana na Accent Prime uređaju, koji će vam skinuti nekoliko centimetara s dijela tijela koji vas muči, korigirati u prehrani (posebno tijekom blagdana) i potaknuti na aktivnosti, tada na proljeće možete odraditi set tretmana za tzv. foto finiš. Tada ćemo samo korigirati višak masnoća i celulita gdje je još možda zaostao, te zategnuti opuštenu kožu. I kada u svibnju budete isprobavali novi kupaći kostim, moći ćete se osmjehnuti sebi u ogledalu.

Sanja Markušić

ACCENT PRIME KONZULTANT

Prijavite se na Accent Prime konzultacije kod Sanje Markušić, prvog i trenutno jedinog Accent Prime savjetnika u Hrvatskoj

Kontakt broj + 385 91 33 55 788